آیا احتمال برائت یا شاید افزایش جریمه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #02764649

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ببخشید سوالات بنده به صورت زیر تفکیک می شود
یکی از آشنایان به جرم توهین در دادگاه بدوی به صد هزار تومن جریمه نقدی محکوم شده است.
اعتراض کردند آیا احتمال برائت یا شاید افزایش جریمه وجود دارد؟ آیا ممکن است جریمه افزایش یابد؟
و اینکه امروز پیامک اومده رای تجدید نظر صادر شد چقد طول میکشه در سامانه ثنا قرار بگیرید؟
چند روز بعد حکم ابلاغ میشه؟
آیا رضایت شاکی باعث لغو و پاک شدن سوابق میشه ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رضایت شاکی باعث از بین رفتن سوابق شما می شود همچنین دادنامه صادره در کمتر از یک هفته در سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود در خصوص نقض رای و یا تعیین آن نیز بستگی به دفاعیات و لایحه اعتراضی آن دارد

با سلام در صورت اعترا ض از سوی محکوم احتمال اینکه برائت صادر شود در صورتی که مدارک و مستنداتی ارائه شود وجود دارد ولی احتمال اینکه رای افزایش یابد خیر چرا که اولا صد هزار تومان حداکثر جزای نقدی است و ثانیا زمانی که رای قانونی صادر شده باشد و اعتراض صورت گرفته شده باشد افزایش نمی یابد.
در یک مورد پرونده مشاهده نمودم که شاکی به رای صادره اعتراض کرده بود به این دلیل که توهین بسیار زننده بوده است و در رای تجدید نظر آمده بود که هرچند رای دادگاه بدوی قانونی می باشد و مورد تایید قرار می گیرد ولیکن مناسب تر آن بوددادگاه بدوی با این نوع توهین برخورد جدی تری صورت می داد( یعنی از اختیار خود در تعیین شلاق تا ۷۴ ضربه استفاده می نمود)
اما در صورت گذشت با توجه به اینکه جرم توهین از جمله جرایم قابل گذشت است در هر زمان که شاکی گذشت نماید حسب مورد قرار موقوفی تعقیب و یا موقوفی اجرا صادر می شود