شکایت از دکتر پوست و مو چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۴ #02683281

یک سال و نیم پیش جهت کاشت مو به یک متخصص پوست و مو مراجعه نمودم و ایشان تضمین دادند که بعد از یک سال ونیم عمل کاملا موفق آمیز خواهد بود و من هم قبول کردم . حالا بعد از گذشت این مدت هیچ تغییری با قبل از عمل نداشته ام . چگونه میتوانم شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به سازمان نطام پزشکی مراجعه و شکایت کنید

با سلام
جهت شکایت از ایشان به از دو طریق می توانید اقدام فرمایید : مراجعه به سازمان نظام پزشکی و یا تنظیم شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی