آیا میتوانم به دلیل سواستفاده از اطلاعات و تهدیدها از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #02616135

با سلام پدر بنده با استفاده از اطلاعات شخصی شامل کد ملی و اطلاعات شناسنامه ای به سابقه بیمه بنده دسترسی و تهدید میکنند که میام سرکارت و آبروت میبرم بخاطر یک سری اختلافات خانوادگی

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. تاجایی که ممکنه با پدرتون از طریق بزرگان فامیل از سر سازگاری دربیاین به هرحال پدرن ولی اگر افاقه نکرد می تونین به جرم دسترسی به اطلاعات شخصی به طور غیرقانونی و تهدید ازشون شکایت کنید.

به اتهام تهدید می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید لیکن سعی کنید با مذاکره حل و فصل شود