میتوانم وکالت را باطل کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #02425408

با سلام سال ۹۵ یک تفویض وکالت بلاعزل به یکی از فامیلهامان دادم در رابطه وکالت اجاره نامه ، قرار بود مبلغ ۶۰ میلیون تومان پرداخت کند ولی تا حال پرداخت نکرده و جواب نمیدهد و قولنامه هم باهاش ندارم حال میتوانم وکالت را باطل کنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم بلاعزل بودن می تون وکیل را عزل نمود

در صورتی که وکالت بلاعزل نباشد می توانید عزل کنید

اگر وکالت بلاعزل بوده باشد امکان عزل ایشان را ندارید

چنانچه وکالتنامه مذکور بلاعزل نبوده میتوانید با مراجعه به دفترخانه اقدام به عزل موکل نمایید. ولی اگر بلاعزل باشد نمیتوانید وکیل را عزل یا وکالتنامه را ابطال کنید .

سلام و وقت بخیر. اگر خودتون مورد وکالت را انجام بدید وکالت خودبه خود منحل میشه. اگر هم قبلا وکیل اجاره دادن تقاضای الزام به شرط پرداخت مبلغ مورد نظر نمایید.