ایا همسرم از من کلاهبرداری کرده است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۴ #02413186

باسلام . دوسال پیش همسرم بهم گفت با خاله هایم میخواهیم زمین ویلایی را مشترکا بخریم بسازیم و سهم ما نیم دانگ می باشد . در طول این مدت از من ۴۰ میلیون گرفته و به مادرش داده که یکی از شرکا می باشد . اما االان نه سندی به نام من زده و پولم را هم پس نمیدهد و منکر دریافت پول می باشد . آیا همسرم از من کلاهبرداری کرده است ؟ آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر موضوع مصداق کیفری ندارد و شما می توانید مطالبه وجه مطرح نمایید که البته تحت شرایطی قابل وصول می باشد

با سلام
می توانید
دادخواست مطالبه وجه بدهید

با احترام ، با مدارک واریز وجه دادخواست مطالبه وجه بدهید.

وقت بخیر با مدارک واریز وجه دادخواست مطالبه وجه بدهید

سلام.دعوای شمادرقالب حقوقی قابل طرح میباشد....

سلام با مدارک واریز وجه مطالبه وجه بدهید

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید