با حادثه در محل کار چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #02378034

سلام، وقتتون بخیر
من امسال در یک کارگاهی در شهرک صنعتی به مدت تقریبا دو هفته مشغول به کار بودم بدون اینکه بیمه باشم در تاریخ ۱۲ خرداد با افتادن تیرچه فلزی روی انگشای دستم دو تا از انگشتام در ناحیه زیر ناخن شکستگی شدیدی پیدا کرد. خودم رفتم کارای درمانیش رو طی کردم و بعدش به کافرمام دقیق و با مدرک پزشکی گفتم که چقدر دستم آسیب دیده. گفتش نگران هزینه هات نباش و تو برو برام از دکتر طول درمان بگیر و از بیمه برام سوال کن چقدر هزینش میشه من بهت میدم و تو شکایت نکن. منم رفتم از بیمه سوال کردم و اومدم براش توضیح دادم و سر مبلغی به تفاهم رسیدیم و الآن نزدیک ۵۰ روز از این قضیه میگذره و میگه من اون مبلغ نمیدم و فقط یک میلیون بهت میدم. حالا به نظرتون من شکایت کنم برای دستم خوبه؟ چطوری میتونم پیگیری کنم؟
من تازه دستم در حال خوب شدنه ولی بازم نمیتونم کارای زیادی باهاش انجام بدم و ناخن دستم هم تازه افتاده

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت داشتن دلایل و مدارک جهت اثبات موضوع در دادگاه ۱- میتوانید با مراجعه به دفاتر پیش خوان منتخب اداره کار و یا از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و از طریق ارائه شکواییه مطالبه دیه اقدام نمایید !

با سلام
با اثبات امر مبنی بر اینکه شما برای کارفرما مشغول به کار بوده اید و این حادثه در حین کار انجام شده میتوانید علیه کارفرما اقامه دعوی نمایید

سلام
بله میتوانید در اداره کار از ایشان شکایت کنید و همچنین مطالبه دیه را از دادگاه کیفری مطرح کنید