وکالت از چه زمانی اثرش آغاز میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #02321210

سلام

در مورد وکالت بلاعزل، سوال داشتم
ملاک دادگاه در فروش مال غیر، تاریخ تنظیم وکالت بلاعزل هست یا اینکه تاریخ اثر وکالت؟
منظور اینکه فردی وکالت بلاعزل داده است در سال ۹۰ ولی عملی با آن وکالت صورت نپذیرفته و در سال ۹۶ با آن وکالت سندی به نام فردی دیگر شده است عملا از سال ۹۰ تا ۹۶ اتفاقی نیفتاده است و آثار این وکالت در سال ۹۶ نمایان شده است.
دادگاه کدام سال را ملاک اتفاق جرم قرار میدهد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ملاک تحقق جرم فروش مال غیر ، عدم داشتن اختیار فروش در زمان تنظیم بیع نامه است

از زمان انعقاد معامله می باشد.

تاریخ موعد فروش ملک جرم صورت پذیر بوده

با سلام
از تاریخ انعقاد وکالتنامه هر عملی که با وکالتنامه توسط وکیل انجام پذیرد نافذ است

زمانی که به وکالت عمل شود و ملک فروخته شود زمان وقوع جرم است .

سلام
زمانی که به وکالت عمل شود و ملک فروخته شود زمان وقوع جرم است به عبارت دیگر تا زمانی که از وکالت استفاده نشود خرید و فروشی محقق نشده است

تاریخ معامله ملاک است