آیا اسم ولی الله به مهدی قابل تغییر هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۲۴ #02314643

باسلام ،
چقدر زمان میبره واسه تغییر ؟ چون من نامزدم قصد تغییر داره و تا یک ماهه دیگه عقدمونه میخواستیم قبل از عقد این تغییر ایجاد بشه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چون اسم دوم فراوانی دارد بله امکان تغییر وجود دارد. زمان دقیقی قابل پیش بینی نیستش. ولی معمولا کمتر از ۱ ماه اداره ثبت این کار را انجام می دهند

بنام خدا،امکان تغییر وجود دارد از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

مدت زمان قابل پیش بینی نیست

سلام بله به ثبت احوال مراجعه نمایید و زود انجام می شود.

سلام
بله قابل تغییر میباشد اما زمانی بیش از یکماه نیاز دارید

امکان تغییر وجود دارد ولی نه در عرض یک ماه

سلام
امکان تغییر داره و اما زکمان ان بستگی به حجم کار شعبه دارد و نمی توان زمان دقیقی تعیین کرد و به هر حال به نظر بیش از یکماه زمان میبرد