آیا بعد از امضا صورت جلسه من میتونم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۱ #02311614

من کارت بانکینم گم شده همراه رمزش کسی برداشته وازش سواستفاده کرده و کلاهبرداری کرده که یک نفر شاکی پیدا شده که مبلغی رو واریز کرده من طرف که کارتم ر.و برداشته نمیشناسم من شورای حل اختلاف رفتم وصورت جلسه شد ومن چون اطلاع از نحوه دادگاه نداشتم متاسفانه صورت جلسه رو امضا کردم الان کسی که پول واریز کرده شاکی شده اما پول از کارت برادرشس واریز کرده ایا بعد از امضا صورت جلسه من میتونم اعتراض کنم که شاکی سمتی نداره و کارتی که واریز کرده به اسم یکی دیگس اگر رای قطعی بیاد چه راه حلی داره

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر جلسه اول تمام شده ایرادی با این عنوان پذیرفته نیست اما به هر حال موضوع را طی لایحه ای به دادگاه رسیدگی کننده اعلام کنید..از رای قطعی فقط می توانید طی شرایطی اعاده دادرسی کنید که شامل ایرادی که شما دارید نمی شود..