داخل سایت نگاه میکنم وقت نظارت به دو ماه دیگه تعیین شده؛ آیا این روال طبیعی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۲ #02272415

چند ماه است برای طلاق توافقی اقدام کردیم همه مراحل انجام دادیم توافق نامه قاضی هم امضا کردیم پزشکی قانونی هم مراجعه کردیم جواب نامه هم به دادگاه ارسال شده الآن که داخل سایت نگاه میکنم وقت نظارت به دو ماه دیگه تعیین شده آیا این روال طبیعی هست؟ یا باید حضوری به دادگاه مراجعه کنم!؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، ممکن است وقت نظارت بیش از این مدت نیز باشد، لکن توصیه می‌شود حضورا با مراجعه به شعبه پیگیری نمایید.

بهترین اقدام مراجعه حضوری به شعبه است .

باسلام مبتوانید حضوری به دادگاه مراجعه نماییدوپرونده را پیگیری نمایید.

درود
بله وقت نظارت برای بازنگری در پرونده ها می باشد

سلام . برای تمامی پرونده ها وقت نظارت قرار داده می شود .
شما به همراه همسرتون به شعبه مراجعه کنید و باهم یک لایحه تنطیم و درخواست تسریع رسیدگی و صدور رای را بخواهید .
حق تجدیدنظر و فرجام هم از خودتون سلب کنید تا رای سریعتر قطعی شود
اگر می بینین وقفه افتاده ، کمی در خواسته تون تجدیدنظر کنید و به هم فرصت بدین ....
براتون آرزوی موفقیت دارم

سلام و درود
مدتی بیش از این هم سابقه دارد
لکن خالی از فایده نیست اکر بصورت حضوری مراجعه و پیگیری نمایید
موفق و موید باشید

پرسشگر محترم
این روال طبیعی است لیکن، جهت پیگیری نیز به شعبه مبتوان مراجعه کرد.