در شورای حل اختلاف شکایت نموده مبنی بر پرداخت اشتباه وجه؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #02268890

با سلام و احترام
همسر بنده حدود هفت سال پیش تعدادی سکه به فردی میفروشد و آن شخص میلغ را برای همسرم واریز میکند.
پساز گذشت هفت سال از همسر بنده در شورای حل اختلاف شکایت نموده مبنی بر پرداخت اشتباه وجه
از آنجایی که مدت هفت سال از فروش سکه ها میگذرد لذا رسیدهای همسرم در این مدت گم شده،لطفا راهنمایی بفرمایید چگون باید اقدام کنیم

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان مدعی اشتباه در پرداخت می باشند لذا شما نیاز نیست چیزی را اثبات کنید. لذا در نهایت با شاهد میتوانید خلاف ادعا و مدارک را اثبات کنید

سلام. او مدعی است و باید ثابت کند . اصولا باید دعوی او رد شود

جای نگرانی نیست ایشان باید ثابت کنند......نه شما