میتوانم به جرم اغفال و کلاهبرداری ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۰ #02213882

باسلام ۱۱ماه پیش همکار سابقم بهم پیشنهاد ازدواج داد و بعد ب مرور زمان ازم خورد خورد پول دریافت کرد و هربار گفت فرداش پس میدهم تا مبلغ دریافتیش ب ۲۵میلیون رسید قرار بود کل مبلغ رو ی هفته ای واریز کنه نکرد یک مدت منو بلاک کرد و گفت گوشیش خراب الانم ک جواب نمیده آخرین بار پیام دادم گفتم شکایت میکنم گفت هرکار دوست داری انجام بده عکس پرینت واریزی براش فرستادن بلافاصله ج داد گفت شکایت کن منم در دادگاه میگم پول ندارم و شما با رضایت خودت پولو دادی گولت نزدم درحالی ک با وعده وعیدو التماس چرب زبونی پول گرفت.
گفتم ب جرم اغفال و کلاهبرداری ازش شکایت میکنم. میشه راهنماییم کنید میتونم یا نه ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام دادخواست مطالبه وجه با استناد به فیش های واریزی مطرح نمایید.

سلام امکان اقامه دعوای مطالبه وجه علیه ایشان را دارید و موضوع به نظر فاقد وصف کیفری است

با سلام موضوع از لحاظ کلاهبرداری منتفی می باشد شما می توانید به استناد فیشهای واریزی اقدام به دادخوست حقوقی مطالبه وجه نمایید.

موضوع مشمول پیگرد کیفری نبوده و فقط میتوانید با استناد به مدارک و پرینت واریزیها دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

باسلام و درود دادخواست مطالبه وجه با استناد به فیش های واریزی مطرح نمایید.

با سلام ؛
از طریق دادخواست مطالبه وجه ، با استناد به فیش های واریزی اقدام نمایید

سلام. مطالبه وجه مطرح نمایید...