آیا این نوشته فاقد اعتبار است و فرد دوباره میتواند ادعای سهم کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۵ #02063608

اگر پدر خانواده فوت شده باشد و حال یکی از فرزندان سهم خود را دریافت کرده باشد به شرط اینکه دیگر ادعای سهم نکند و نوشته ای در حضور بزرگان خانواده به امضا همه فرزندان رسیده باشد.
آیا این نوشته فاقد اعتبار است و فرد دوباره میتواند ادعای سهم کند؟
و اگر فاقد اعتبار است آیا امکانش هست که این نوشته به ثبت محضر برسد یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نوشته اعتبار و ارزش قانونی ندارد. می تواند مطالبه سهم الارث کند.

سلام نوشته اعتبار دارد زیرا به امضای تمامی وراث رسیده وشهود هم دارید پس دیگر نمی تواند ادعای سهم الارث کند

نوشته دارای اعتبار است و فرزند نمیتواند پس از فوت پدر ادعای ارث کند

این نوشته واجد اعتبار است و فرد دوباره نمیتواند ادعای سهم کند.

نوشته اعتبار دارد