شرط تحقق تکرار جرم در جرایم تعزیری و شمول ماده ۱۳۷

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳ #02054367

با سلام و خسته نباشید، اگر شخصی مثلا بابت تهدید یکبار محکوم قطعی شده و ازش دوباره ۴ ماه بعد به عنوان تهدید و توهین شکایت بشه و کیفرخواست صادر بشه، آیا ماده ۱۳۷ تکرار جرم شامل ایشان می‌شود یا خیر؟ چون هر دو جرایم ارتکابی درجه ۶ می‌شوند. یا باید مثلا دو سال از قطعیت حکم اول بگذره تا تکرار جرم شامل ایشان شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر تکرار محسوب نمیشه چون شرط درجه ۱تا۵ مسیر نشده

سلام وقت بخیر
خیر مشمول قواعد تکرار نیست

با سلام
خیر با توجه به عدم شمول شرط اول ماده ۱۳۷ قانون مجازات اسلامی مبنی بر محکومیت تعزیری در ارتکاب جرم اول به مجازات درجه یک تا پنج، جرم مذکور مشمول قواعد تکرار نمی باشد.

سلام طبق شرایط ذکر شده مشمول تکرار نمی باشد

در واقع جرایم تعزیری یک تا پنج شرط اول در ماده ۱۳۷ محقق نشده و مشمول قواعد تکرار نمیباشد و از زمانیکه حکم قطعی شود تا اتمام محرومیت اجتماعی هرگاه مرتکب جرم دیگری شود مشمول تکرار خواهد بود.

سلام خیر مشمول قواعد تکرار نیست چون اساسا شرط اول یعنی جرایم تعزیری یک تا ۵ محقق نشده است پاسخ سوال آخر هم یعنی از زمان قطعیت حکم تا پایان محرومیت اجتماعی مرتکب جرم دیگر درجه یک تا شش بشود مشمول تکرار خواهد بود