آیا بعد از اتهامی که بهشون وارد شده و منتظر تشکیل دادگاه شان هستند این امکان وجود داره که بررسی کنند که این مواد کشف شده چی بوده؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۸۷ #01877788

سلام چند وقت پیش توی ماشین یکی از دوستان ۲۵ گرم شیشه توسط ایست بازرسی کشف شد و این بندگان خدا بازداشت شدند بعدا متوجه شدند که بسته نمکی بوده که خودشون داخل ماشین گذاشته بودند و حتی زمانی که سگ موادیاب داخل ماشین هم رفته بوده چیزی پیدا نکرده و توسط مامورین این بسته کشف شده و حتی آثار اون هنوز هم در ماشین که در توقیفه هست و نیز جاسازی هم نداشته و از ترس و راهنمایی های اشتباه در جلسه اول بازپرسی و نیز فراموش کردن اینکه این بسته نمک را در ماشین داشته اند اظهار کرده اند که در میانه ی راه با این بسته مواجه شده اند و پسر ایشان این بسته را برداشته با این تفاسیر آیا بعد از اتهامی که بهشون وارد شده و منتظر تشکیل دادگاه شان هستند این امکان وجود داره که بررسی کنند که این مواد کشف شده چی بوده و بررسی شوند؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان پذیر است

سلام وقت بخیر
امکان این امر وجود دارد.

اگر چنانچه تا کنون آزمایش نشده ،طی لایحه از بازپرس درخواست کنن جهت احراز نوع مواد کشف شده به آزمایشگاه ارجاع بشه

قطعا از طریق آزمایشگاه بررسی میشود اما ذی سمت هم در این رابطه لایحه ای بنویسد و تقاضای کارشناسی شود.

قطعا قاضی برای تشخیص نوع ماده، لزوما آن را به آزمایشگاه ارجاع خواهد داد. در این موضوع تردیدی نیست و اگر نمک باشد، قطعا تبرئه خواهند شد.

درود این امر متصور می باشد

با سلام
این امر امکان پذیر می باشد.