با حق طلاق به کسی دیگر دادن؛ مرد دیگر نمیتواند طلاق دهد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۵ #01699476

اگر مردی حق طلاق به دوستش بدهد و برود خود مرد هم میتواند طلاق بدهد یا کسی که وکالت کامل دادی باید باشد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت در واقع سندی است که وکیل نماینده اصیل است و دلیل بر این نیست که موکل نتواند انجام امر وکالت کند لذا مرد می تواند اقدام به طلاق کند

با اعطای وکالت در طلاق حق زوج برای طلاق دادن همچنان معتبر است هم وکیل هم خود زوج میتواند اقدام به دادن طلاق کند

درود بر شما، اعطای وکالت به فرد دیگر، مانع از انجام موضوع وکالت توسط موکل نخواهد بود، لذا خود زوج نیز میتواند اقدام به طلاق کند.

فرقی نمی کنداگر دوست تان وکیل دادگستری هستند هم ایشان و هم شما بعنوان اصیل می توانیداقدام به طلاق نمایید

با سلام و احترام هر دو این حق را دارند و اصیل و وکیل هر دو میتوانند این کار را انجام دهند مگر اینکه وکیل عزل شود و یا استعفا بدهد و یا با موارد قانونی دیگر باطل شود که در این صورت فقط اصیل یا موکل حق دارد موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

درصورت وکالت دادن به شخصی دیگر میتواند موضوع وکالت را خود ایشان انجام دهد و منع قانونی نخواهد داشت.

باسلام
اعطای وکالت موجب سلب حق از موکل نمیشود و هر زمان بخواهید میتوانید مورد وکالت را خود انجام دهید.