خیانت در امانت صورت گرفته است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۸ #01547644

با سلام
۲۰۰ میلیون از همسرم چک گرفتم برای شروع کار ماشینی داشتیم به نام خانم بود در دست پدزنم قرار بود بفروشیم بعد از فروش ماشین مبلغ ۲۰۰ میلیون چک پاس بشه و منم کارم و شروع کنم در ته چک به اسرار همسرم نوشتم امانت امانی پدر زنم ماشین و نداد بفروشیم منم چک را خرج کردم خانمم اظهارنامه فرستاده چک امانت است خرج نکن در حالی که من چک و خرج کردم و وسایل خریدم چک برگشت خورده و هنوز شکایت نشده در ضمن در پیامک ها و واتساپ چند بار خود همسرم بعد اظهارنامه گفته چک و خرج کردی چک و خرج می کردی یا گفته خوب کاری کردی با چک وسایل گرفتی آیا خیانت در امانت کردم.نوشتن کلمه امانت در ته چک امانت می‌شود
ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید برای امانی بودن چک مستندات از جمله شهادت شهود و یا قراردادی بر این مبنا باشد نوشتن امانی در ته چک دلیلی برای امانی شدن نیست حال آنکه همسر شما هم ب گفته خودتون با خرج کردن این چک اعلام رضایت کرده است

سوال شما دارای ابهام است در جایی فرمودید در ته چک امانی بودن را ذکر کردید در جایی فرمودید خانمم گفته چک را خرج نکن امانی هستش و در جایی دیگر فرمودید که خانمم با پیامک گفته کار خوبی کردی چک را خرج کردی در صورتی که اثبات شود چک امانی است شما مرتکب جرم شده اید

با سلام
شما با رضایت همسرتون چک را نوشتید وخرج کردید و رسیدی در رابطه با امانت بودن چک در دست شما وجود ندارد

سلام
وصف امانی بودن چک نیازمند ارائه دلیل و مستندات از جمله شهود یا قرارداد یا اقرار مدعی می باشد .

با درود در خود چک در جای مخصوص در وجه فلانبابت .... اگر قید ضمانت یا امانت شود بله حرف شما صحت دارد اما ته چک نه ضمانت اجرایی ندارد مگر اینکه طبق توافقاتی که داشتید یا قراردادی که بین خودتان تنظیم شده است امانت بودن چک تصریح کنید

سلام برای اثبات اینکه چک امانی وبده مدرک لازم است مانند قرارداد یا شهود

نوشتن کلمه امانی بودن در متن چک دلیل بر امانی بودن چک است.