میتواند ازاله بکارت را ثابت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #01367258

سلام وقت بخیر
من حدود چهارسال پیش اتفاق بدی برام افتاد و بکارتمو از دست دادم در حال حاضر عقد هستم و حدود یکسال نیم پیش ترمیم کردم و دو روز بعد توی یه زمین خوردن باز بکارتم از بین رفت و بعد از این ماجرا عقد کردم با شوهرم رابطه داشتم الان همسرم شاکی شده که من بکارت نداشتم سوالم اینه میتونه ثابت کنه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا اگر بعد از مدتی که با همسرتان رابطه داشته اید .ایشان تازه شاکی شده است.قابل اثبات نیست.و خیار فسخ نیز فوری است و همسر شما نمیتواند مثلا بعد از یک سال بگوید چون شما باکره نبودید قصد فسخ ازدواج را دارد