چطور شکایت مزاحمت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۹ #01308905

سلام عرض شد ببخشید برای پیامک و تلفن های مکرر و اینکه پیامک ها دارای الفاظ... و مستهجن ...باید چکا کرد
و اینکه نمیتونم شکایت کنم غیر حضوری؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادر ودوسلام ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی شکایت خودرا ثبت و تقدیم نمایید.

با سلام
شما به موجب مستندات و پرینت پیامکه میتونید شکایتی علیه شخص مطرح کنید و در صورتی میتونید خودتون حاضر نشید که وکیل داشته باشید که نیاز به حضور شما نخواهد بود

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

یا باید خودتان شکایت کنید یا وکیل بگیرید

به اتهام مزاحمت و توهین میتوانید شکایت کنید و میتوانید به صورت غیرحضوری وکیل بگیرید.

برای ثبت شکواییه باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمائید

با درود شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید