آیا راهی هست برای متهمی که با سند آزاد شده به جای حکم جلب ،مستقیم از را سند وثیقه ایش استفاده کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #01301898

سلام وعرض ادب.
بنده در جلسات دادگاه رسیدگی کیفری رای قطعی به نفعم صادر شد و پرونده به اجرای احکام رفته پیامک اومد برام برای مطالبه رد مال ۵روز وقت داری شماره شبا بیاری رفتم و شماره شبا دادم درضمن متهم با سند پدرش ازاد است
مرحله بعدی بنده باید چکار کنم؟آیا باید منتظر باشم؟
آیا به متهم و ضامنش برای واریز وجه به حساب دولت وقت میدن؟منشی شعبه گفت بهت حکم جلب میدن و منم گفتم جلب نمی خوام سندش هست و اجرایی کنید سندش رو آخه وقتی که متهم با سند ازاد هست جلب برای چیه؟ایا راهی داره که جلب ندن و مستقیم برای سندش اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی پاسخ شما قبلا داده شده است مجدد به اطلاع میرسد فقط در صورت عدم امکان احضار محکوم از سند و وثیقه محکوم و وثیقه گذار میشود استفاده کرد.

سلام ابتدا باید حکم جلب صادر شود و اگر حسب گزارش پلیس ، موفق به جلب نشوید باید درخواست ضبط وثیقه مطرح کنید . ابتدا به وثیقه گذار اخطار می شود تا ظرف ۲۰ روز متهم را حاضر کند در غیر این صورت تشریفات ضبط وثیقه انجام خواهد شد.

سلام بستگی داره به میزان بدهی شما دارد /.