کم کردن سن شناسنامه ای چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۱ #01199184

سلام
بنده میخواهم درخواست کاهش سن شناسنامه ای را بدهم
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،در صورتیکه برای تغییر سن کمتر از ۵ سال بخواهید اقدام کنید از طریق دادگاه باید اقدام کنید اگر تغییر سن بیش از ۵ سال باشد از طریق اداره ثبت. البته این منوط به آن است که شرایط قانونی تغییر سن را داشته باشید.

سلام

مرجع صالح برای رسیدگی به تغییر سن شناسنامه با توجه به تفاوت سن شناسنامه و سن واقعی فرد متفاوت است .

۱ کاهش سن کمتر از ۵ سال

تغییر سند در صورتی که کمتر از ۵ سال باشد در صلاحیت دادگاه حقوقی محل سکونت به طرفیت اداره ثبت احوال می باشد و قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان است .

در این مرحله قاضی ممکن است برای اثبات سن واقعی متقاضی را به پزشکی قانونی ارجاع دهد .

۲ کاهش سن بیشتر از ۵ سال

در این حالت باید به فرمانداری شهرستان محل صدور شناسنامه رجوع شود پرونده در کمیسیون تشخیص سن که مرکب از فرماندار یا بخشدار ، رئیس اداره ثبت احوال محل ، پزشک منتخب و مدیرعامل سازمان بهداری استان است مطرح و بررسی می‌شود .

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام
با ارائه ی مستندات خود مبنی بر کاهش سن تا ۵ سال میتوانید از طریق کمیسون ثبت احوال اقدام نمایید.

با سلام
تغییر سن شناسنامه در صورتی که سن واقعی با سن شناسنامه تطابق نداشته باشد آنهم تا پنج سال و فقط برای یکبار و آنهم با تایید کمبسیون پنج نفره در اداره ثبت احوال و ارایه مدارک مستند امکان پذیر می باشد

سلام
طبق قانون هر شخصی که اختلاف سن واقعی وی با سن شناسنامه‌اش بیش از ۵ سال باشد در طول عمر خود برای یک بار میتواند درخواست تغییر سن بدهد و برای این کار باید به کمیسیون ۵ نفره‌ای که در اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه شما تشکیل می‌شود مراجعه کنید و درخواست خود را با دلایل و مدارک ادعای تان تقدیم تا رسیدگی شود