آیا امکان سو استفاده از عکس رنگی کارت ملی و کارت بانکی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #01096370

سلام‌ و خسته نباشید

همین چند روز پیش از توی یه سایت خرید کردم که قیمت فایل ۱۰هزار بود ولی هنگامی که خریده شد از حسابم ۱۰۰هزار کسر شد . پشتیبانی تلگرام داشتند به پشتیبانیشون گفتم،گفت باید عکس رنگی از کارت ملی و کارت بانکی که با اون کارت خرید کردید رو در حالی که دستتون کنارش باشه بفرستید تا تایید بشه شما خرید را انجام داده اید و پولی که اضافه کسر شده به حسابتون برگرده
ولی متاسفانه من حواس پرت فرستادم ولی بعد از اینکه فرستادم خبری نشد ولی بعدا دیدم که در تلگرام منو بلاک کرده و حالا هم سایت حذف شده و هم همون حساب کاربری پشتیبانی حذف شده حالا می ترسم برن به اسمم سیم کارت بگیرن و مرتکب جرم و مالیات و بسیاری از چیزها بشوند وبیفته گردنم حالا من باید چه کاری انجام بدم؟
چند جا دیدم که نوشته بود میشه سواستفاده کرد ولی بعضی جا هم نوشته بود نمیشه.
حالا اگه کاری انجام بدن بیفته گردنم میشه ثابت کرد که من نبودم یا نه؟
چند روزه که اضطراب این کارو دارم لطفا جواب بدهید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام پاسخ شما قبلا داده شده است. نیاز است به توصیه های قبلی عمل بفرمائید