میخواهم که سند را به نام خودم بزنم، ولی او راضی نمیشود، از چه طریقی این مشکل را حل کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #01069019

با سلام
من در ملکی سکونت دارم که سند آن به نام پدر مرحومم میباشد، حال میخواهم که سند را به نام خودم بزنم و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری قیمت ملک ۳۰۰ میلیون تومان میباشد بنده ۴ برادر و سه خواهر دارم که همه ازدواج کرده و منزل دارند و همه برادر و خواهرهایم این قیمت را قبول دارند و موافق هستند ولی یکی از برادرهایم قبول ندارد و میگوید که من از این ملک ۳۰۰ میلیون میخواهم، من هم واسطه های زیادی فرستاده ام تا با برادرم صحبت کنند، ولی او راضی نمیشود، من از چه طریقی این مشکل را حل کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون رضایت کل ورثه امکان انتقال سند نمیباشد مگر از طریق قانون و مطابق با نظر کارشناس و مزایده....

ابتدا باید با انحصار وراثت و سند ملک مسکونی به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه و هر کدام از ورثه سند جداگانه ای براساس سهم الارث خود دریافت کند. اداره ثبت سندقبلی که به اسم مرحوم هست را ابطال و سند جدید بر اساس سهم هریک وراث صادر می کند . بعداز این اقدام درخواست افراز و در نهایت دستور فروش

از طریق مصالحه و مذاکره و سازش . حتما درزمان جلب رضایت ، عقد را در قالب عقد صلح منعقد نمایید تا جایی برای فسخ و ... باقی نگذارید.