به علت آبرو ریزی در محل کار چطور برخورد قانونی شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #00950412

سلام یه خانومی برای من تو محل کارم مزاحمت ایجاد کردن و با داد و بیداد و فحش های ناموسی باعث اخراج من از کار شدن.الان پرونده تو مرحله ایه که شاهدهارو بردم ولی بازپرس گفت مجازاتش شلاق و پرداخت جریمه به دولته! و پرونده میره دادگاه.میخواستم ببینم میتونم درخواست خسارت بکنم؟ چون باعث شدن من ۵ ۶ ماه بیکار باشم و خسارت مالی بدی به من وارد شد.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت معنوی نیز قابل مطالبه است

باسلام
تاقبل از پایان دادرسی دادخواست مطالبه خسارات مادی و معنوی را مطرح کنید تا در همان شعبه رسیدگی شود.عاقبت بخیر باشید.

سلام
در خصوص جبران خسارات باید در قالب ارائه دادخواست صورت بگیرد؛

سلام ..
شما مطابق قانون می توانید دادخواست ضررو زیان و منافع ممکن الحصول را از دادگاه کیفری بخواهید .