آیا تفهیم اتهام با حضور وکیل متهم ولی اخذ اخرین دفاع در همان جلسه و همان روز با فریب متهم بدون حضور وکیلش توسط بازپرس قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۱۰ #00875917

در همان روز احضار در حضور وکیل بنده تفهیم اتهام انجام شد و به بهانه وثیقه گذاشتن وکیل بنده که دیگر دید کاری نیست رفت و من در بازپرسی ماندم تا وثیقه بگذارند و در اخر وقت که وثیقه گذاشته شد توسط خانواده ام بطور ناگهانی بازپرس بی وجدان گفت یه لحظه بیا دو تا سوال ازت بپرسم و وقتی رفتم دیدم نوشته دفاع اخر و من هم نمیدانستم که چی هست و خلاصه بدون وکیل بنده دفاع اخر گرفته. خدایا این چه عدالتیه و مخصوصا دادسرای ناحیه ۲ به ولله قسم

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام در کلیه مراحل تحقیقات مقدماتی حضور وکیل تان با توجه اظهارات تان منع قانونی نداشته ضمن اینکه اخذ آخرین دفاع بدون حضور وکیل شما تخلف انتظامی محسوب می شود

سلام
از حقوق دفاعی متهم حضور وکیل در کلبه مراحل تحقیقات و بازجویی ست لذا در صورت اثبات تخلف قاضی محرز است.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری