معنی رای دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۸۱ #00854629

در خصوص واخواهی آقای .. نسبت به رای دادنامه شماره ... به اتهام مشارکت در کلاهبرداری به مبلغ.... موضوع شکایت خانم .... به تحمل یکسال حبس و جزای نقدی معادل مبلغ کلاهبرداری و یک سوم رد مال (یک سوم مبلغ کلاهبرداری) در حق شاکی محکوم شده . دادگاه با توجه به اظهارات شاکی در دادگاه و وفاعیات مقرون به واقع واخواه واخواهی را مقرون دانسته لذا مستندا به مواد ۴ و ۴۰۶ و ۴۰۷ قانون ایین دادرسی و ماده ۱۲۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ حضوری است و ظرف مدت بیست بعد از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه های محترم میباشد ..

با توجه به این رای و اینکه کلاهبردار مبلغ کلاهبرداری و یک سوم رد مال را به من داده و من در دادگاه اعلام رضایت کردم .حالا این رای ینی چی ؟ بخشیده شده کلاهبردار یا باید یک سال حبس هم بکشه ؟
و اینکه سه نفر بودن در این کلاهبرداری دو تای دیگه بعد گذشت سه سال هنوز متواری هستن .. پرونده بسته میشه یا ادامه داره؟ در ضمن من تو دادگاه گفتم فقط از این یکی رضایت میدم.. البته این آقا پول منو گرفته بود اونا همدستش بودن و فقط حضور داشتن ولی با مدارک جعلی بودن .. جرم اون دو تا چی میشه؟ اونا هم باید رضایت بگیرن از من یا نه؟!

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه واخواهی را نسبت به واخواه پذیرفته است.
طبیعتا نسبت به مابقی متهمین پرونده میتوانید اقدامات اجرایی را ادامه دهید.

سلام
ظاهرا دادنامه ناقص درج شده است اما در حالت کلی مفهوم رای ان است که اعتراض فرد واخواه را دادگاه وارد دانسته است

سلام و درود
دوست گرامی شخص محکوم طبق رای باید معادل مبلغ کلاهبرداری را به عنوان جزای نقدی به دولت بپردازد و یکسال هم محکومیت به زندان دارد.
و رد مال هم یک سوم مبلغ کلاهبرداری را باید به شما طبق حکم میداده.در مورد دو نفر دیگر پرونده نسبت به انها مفتوح میماند

باسلام
واخواهی فقط نسبت به این شخص که واخواهی کرده موثر است و ایشون تبرئه شده اماپرونده نسبت به دو متهم دیگر هم چنان مفتوح است و نیاز به رضایت شما دارند.