پول واریز کرده ام، اما دیگر تلفن را پاسخ نمیدهد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #00798305

فردی سه روز پیش به این جانب زنگ زد گفت از دشت مغان هستم به نام بذر ذرت میفروشن چون شغل این جانب هم فروشندگی کود و بذر و سموم کشاورزی هست فامیل میدانست گفت راننده ام در داراب ماشینش خراب هست نیاز به پول دارد گفت کارت من ایران زمین هست نمیتوانم پول انتقال بدهم شما انتقال بده فردا میریزم حساب ما هم از نظر اخلاقی پول واریزی کردم به حساب شخص هرچه تماس میگیرم دیگه جواب نمیدهد.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید به استناد رسید واریزی اقدام به طرح دعوای ایفای ناروا نمایید

سلام، بله میتوانید علیه ایشان از طریق دادسرا محل زندگی خود شکایت کنید محل وقوع جرم هم محسوب می‌شود