درخواست طلاق زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #00580289

باسلام واحترام
همسر بنده ۶ سال پیش به طور ناگهانی منزل رو ترک کرد و پاسخ تماسها و پیگیریهای من را نمی داد بعد از ۶ ماه تقاضای نفقه و مهریه کردم و او ن موقع پیدایش کردم بعد از گذشت دو ماه از درخواست بنده واحد مسکونی که در آن سکونت داشتیم و بنام پدر ایشان بود با تهدید و....از من گرفتند و حتی جهیزیه بنده رو هم با خودشان بردند و هر چقدر هم جویا شدم بمن نگفتند که کجا میبرند من در آن زمان قصد طلاق نداشتم و از این موضوع واهمه داشتم اقدامی هم که انجام دادم صرفا جهت برگرداندن ایشان بود ولی بعد از گرفتن خانه من پیش خونواده ام برگشتم و فقط چند بار در دادگاه ایشان را دیدم حکم عدم تمکین من را هم با چند دروغ و به سادگی از دادگاه گرفت و در حال حاضر بعد از ۶ سال نه اقدام به طلاق بنده کردند و نه به من ادرسی جهت مراجعه و تمکین دادند ( آدرسی که در پرونده بود منزل پدربزرگ ایشان بود و علیرغم توضیحات من قاضی فقط گفتن باید بری اونجا بعد شکایت کنی ولی واقعا امنیت نداشتم و عقل سلیم هم این رو نمی پذیرفت) و با این حال باز از ایشان بارها پرسیدم کی میتونم بیام برای ادامه زندگی و گفتند حالا میگم بهت ...
درحال حاضر هیچ اطلاعی از ایشان ندارم و سر مهریه ام سال یک یا دو تا پیامک میدم که بی جواب از طرف ایشون تا دو سال پیش پدرم حمایتم میکرد ولی پدرم هم دو سال فوت کردند و من با خانواده ام که واقعا با مشکلات زیادی مواجه هستند زندگی میکنم علیرغم تحصیلاتم بیکارم و کم بیناهم هستم چه کار باید کنم که واقعا از این وضعیت خارج بشم و طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای درخواست طلاق باید تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی اعمال شود