من الان میتونم هم از دختر و هم از مسئول حراست شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۵ #00514227

باسلام
همسر من تو ادارشون با یه دختر رابطه داشتن تلگرام و پبام های گوشی که دختره از پیام های شوهرم اسکرین شات گرفته که داشته مخ دختره رو میزده و دختره ادعا کرده من جوابشو دادم تا مدرک علیه ش جمع کنم به حراست اداره نشون بدم که همین کار رو هم کرده تا ابروی اون و ببره الان من از دست هر دوشون شاکی هستم هم از شوهرم به خاطر نیت بدی که داشته هم از دختره که به نیت بی حیثیت مردن شوهرم جواب اون رو داده و حتی در اسکرین شات هایی که که خود دختره فرستاده پیام هایی مبنی بر این هست که مسوول حراست به اون گفته جوابشو بده تا مدرکت بیشتر شه تا حالش گرفته شه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید شکایت رابطه نامشروع طرح کنید لیکن معمولا با پیام قابل اثبات نیست.

با سلام
وقوقع جرم رابطه نامشروع محتمل می باشد .

به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید

درود بر شما، می‌توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید. لکن بایستی بتوانید اثبات کنید، صرف ادعا کافی نیست.

با سلام
امکان نتیجه گرفتن در پرونده روابط نامشروع برای شما وجود دارد.

می توانید به جرم ارتباط نامشروع شکایت کنید

شما می توانید به جرم رابطه نامشروع شکایت کنید البته براساس نظریه مشورتی اداره حقوقی دادگستری مشمول رابطه نامشروع نمی شود