میخوام طلاق بگیرم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۲ #00507165

شوهرم بهم خیانت کرده اما مدرکی ندارم فقط شماره دختر رو دارم میتونم در خواست بدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سعی در اصلاح شوهرتان داشته باشید ادله کافی نیست به جرم افترا محکوم میشود

ضمن اهدای سلام و احترام
هر چند وفق شروط ضمن عقد درج شده در سند نکاحیه (عقدنامه )شما هم وکیل و هم وکیل در توکیل جهت مطلقه نمودن خود می باشید لیکن با توجه به اظهارات فعلی شما صدور گواهی عدم امکان سازش امکانپذیر نیست و اما بعد
سرکار خانم
کلمه طلاق بسیار منفور و منحوس است سعی کن در فضای زندگی ات بیان نشود
چرا این نسل برای زندگی اش مبارزه نمیکند ؟
شما به جای اینکه برای تصاحب زندگی مشترکت و شوهرت مبارزه کنی فکرت به سمت طلاق گرفتن رفته است یعنی اگر طلاق بگیری همه مشکلاتت حل میشود ای کاش میشد تصویر یکماه پس از طلاق خودت را ببینی

سلام شما فقط با داشتن مدارک وشواهد می توانید جرم رابطه نامشروع را اثبات کنید در غیر اینصورت مرتکب جرم شده اید برای گرفتن طلاق توسط زوجه باید بتوانید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کنید تا تقاضای طلاق پذیرفته شود.

نه عزیزم اثباتش سخته باید ادله و شهود محکمه پسندی داشته باشی ابتدا از طریق مهریه اقدام کنید یا طلاق خلع اگر نمیخواید ادامه بدید.

باید اثبات شود و حکم دادگاه وجود داشته باشد تا دلیل برای طلاق محسوب گردد‌.

سلام وقت بخیر
چنانچه ادله محکمه پسندی داشته باشید می توانید علیه همسرتون شکایت رابطه نامشروع ثبت نمایید و با استناد به عسر و حرج و روابط غیر متعارف ایشان دادخواست طلاق ثبت نمایید به نظر می رسد ابتدا از طریق مطالبه مهریه اقدام نمایید .