حکم جلب شخص صادر شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #00497548

سلام من حدود ۲ ماه پیش از یکی بابت خیانت در امانت شکایت کرده بودم، درصورتجلسه کلانتری طرف به اتهامش اقرار کرده و من نیز شاهد داشتم و هر چند وقت یک بار پرونده از طریق سامانه عدل پیگیری میکنم امروز که پیگیری کردم دیدم پرونده رفته قسمت مختومه و این متن هم نوشته شده بود
درخصوص اتهام کیفرخواست به شماره....... در مورخ۹۹/۷/۳۰ صادر گردید
نسبت ب شکایت......علیه......مبنی بر خیایت درامانت طی شماره........مورخ ۹۹/۷/۳۰ جلب به دادرسی صادر شد..این یعنی حکم جلب طرف صادر شده؟ در ضمن فعلا چیزی بهم ابلاغ نشده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری چنین است: «بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می کند
. صدور قرار جلب به دادرسی، مقدمه ی صدور کیفرخواست است. قرار جلب به دادرسی، معمولا، توسط بازپرس صادر می شود. در صورتی که قرار جلب به دادرسی از سوی دادستان (یا دادیار اظهار نظر) مورد تایید واقع شود منجر به صدور کیفرخواست خواهد شد. البته باید این را هم اضافه کرد صدور قرار جلب به دادرسی از سوی دادیار، دادستان و معاون دادستان نیز ممکن است قرار جلب به دادرسی باید مستدل ( یعنی دارای دلایل توجیه کننده) و مستند( یعنی مستند به مواد قانونی) باشد (ماده ۲۶۴ قانون آیین دادرسی کیفری.) این قرار، الزاما در خاتمه تحقیقات مقدماتی صادر می شود و قابل اعتراض هم نیست. فاصله ی بین ختم تحقیقات و صدور قرار جلب به دادرسی نباید بیش از پنج روز باشد، گرچه معمولا با اعلام ختم تحقیقات، صادر می شود.
در صورتی که نسبت به قرار منع تعقیب متهم، توسط شاکی یا وکیل شاکی اعتراض شود ، پرونده به دادگاه کیفری ارسال می شود؛ اگر دادگاه اعتراض شاکی یا وکیل شاکی را بپذیرد و قرار منع تعقیب را نقض کند، در این صورت، قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده را برای اخذ تامین و آخرین دفاع از متهم به دادسرا عودت خواهد داد. در این حالت، دادسرا پس از احضار متهم، تفهیم اتهام، اخذ تامین مناسب و آخرین دفاع از وی، پرونده را بدون صدور کیفرخواست به دادگاه اعاده خواهد کرد (ماده ۲۷۶ قانون آیین دادرسی کیفری.)
پس از صدور قرار جلب به دادرسی توسط بازپرس، پرونده باید فورا به نظر دادستان (یا دادیار اظهار نظر) برسد و دادستان (یا دادیار اظهار نظر) نیز باید ظرف سه روز نسبت به قرار صادره اظهار نظر کند. این اظهار نظر دادستان (یا دادیار اظهار نظر) می تواند موافقت با قرار جلب به دادرسی یا مخالفت با آن باشد. در صورت موافقت، کیفرخواست صادر خواهد شد. در صورت مخالفت، پرونده نزد بازپرس اعاده می شود؛ اگر بازپرس همچنان بر نظر خود پافشاری کند، پرونده جهت حل اختلاف به دادگاه کیفری مربوط ارسال خواهد شد. این را هم باید اضافه کرد که ممکن است دادستان بدون موافقت یا مخالفت با قرار جلب به دادرسی، ابتدائا، تکمیل تحقیقات را از بازپرس بخواهد.

باسلام بدین معناست ک پرونده در مرحله دادسرا ب اتمام رسیده و جهت تعیین مجازات ب دادگاه کیفری ۲ ارسال خواهد شد

باسلام منظور اینست تحقیقات در دادسرا به پایان رسیده است و قرار مجرمیت متهم صادر شده است و پرونده برای صدور حکم به دادگاه ارسال گردیده است.