مطالبه طلب و نحوه اجرای سفته چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۵ #00231326

با سلام
بنده از شخصی ۱۵ تومن طلب دارم و پرداخت نکرده و من ازش ۲۰ تومن سفته دارم که از تاریخ سر رسیدش ۹ ماه گذشته به چه روشی میتونم اقدام کنم و طلبم رو بگیرم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا سفته را واخواست نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح شود

سلام
اقدام ه واخواست سفته نموده و متعاقبا دعوای مطالبه وجه سفته را مطرح کنید

با سلام
هرچند مطابق قانون تجارت از تاریخ سررسید تا ۱۰ روز مهلت داشته ایید نسبت به واخواست سفته اقدام نمایید ولیکن در صورت عدم واخواست سفته نیز میتوانید بعنوان یک سند عادی نسبت به وصول طلب خود اقدام نمایید ودادخواست مربوطه را از طریق دفتر خدمات ارائه نمایید

سلام،با توجه به گذشت ۹ ماه از تاریخ سررسید، امکان واخواست سفته برای شما وجود ندارد. با این حال شما می‌توانید به عنوان سند عادی مبلغ سفته‌ها را مطالبه کنید و فقط از امتیاز معافیت از پرداخت خسارت احتمالی در صورت درخواست تامین خواسته بهره‌مند نخواهید بود.

میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان اقامه دعوا نمایید

با سلام ووقت بخیر
دادخواست مطالبه وجه سفته و تامین خواسته ازطریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی مطرح کنید.