بهترین راه ارسال لایحه در صورت تعدد شاکیان پرونده واحد

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۰ #00193118

به نظر وکلای محترم درباره اینکه اگر پرونده‌ای چند شاکی دارد، دو یا سه شاکی به صورت جدا لوایح دفاعی خودشان را برای دادگاه ارسال کنند در مقابل اینکه جمعی از شاکیان لایحه مشترک ارسال کنند یا همان لایحه به توافق رسیده را فقط یک نفر ارسال کند، بر روی دیدگاه قاضی چه گونه است؟ آیا زمانی که یکی از شاکیان می‌خواهد حتما لایحه خودش ارسال شود، بهتر است مابقی لایحه خود را ارسال نکنند تا موضوع بهتر پیش برود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هریک از شاکیان می توانند به صورت مجزا لایحه ارسال کرده و دلایل و دفاعیات خود را مطرح کنند.

سلام بهتر است هر کسی لایحه جداگانه ارسال کند
چرا که هر کسی دلایل و ادله منحصر به فرد خود را دارد

سلام.
روش مناسب، ارسال لایحه به صورت مجزا می باشد زیرا در پرونده های هایی که موضوع واحد دارند نیز بعضا مشاهده می گردد که دلایل استنادی و اثباتی شکات متفاوت بوده.

به صورت مجزا لایحه ارسال نمایید.

سلام ، هر یک از شکلات به صورت مجزا لایحه تقدیم دادگاه نماید بهتر است.

سلام بهتر است لایحه دفاعیه خود را هر کدام بصورت جداگانه بفرستند.

سلام بهتر هست هریک لایحه مربوط به خودشون را ارسال کنند
درپناه حق