خانوم رفته شکایت کیفری برای نفقه کرده، چه اتفاقی برای من می افته و من باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #00118766

من در سال ۹۶ با دختر خانومی عقد کردم در این دوران من کاملا براش خرج می کردم پول می خواست در حد توانم بهش پرداخت می کردم خرید و رستوران کامل . بعداز ۴۰ روز ایشان گذاشتن و رفتن و گفتن که من و دوست نداره حتی چندین بار سراغ خورش و خانواده اش رفتم جواب نگرفتم تا بار اخر که با خودش صحبت کردم و مجبور شدم ضبط صدا کنم تا همه به حقیقت ماجرا پی ببرند که یک خانه به نام خودش می خواست و اصلا دوست نداره با خانواده من رفت و امد کنه ابن شرایط رو برای من گذاشت از ابان ۹۶ تا ابان ۹۸ ما درگیر شکایت و .‌ هستیم مهریه با تقسیط سر موعد میدم الان خانوم رفته شکایت کیفری برای نفقه کرده لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید چه اتفاقی برای من می افته و من باید چکار کنم . ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما برای عدم پرداخت نفقه باید اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر تقاضای تمکین نمایید و متعاقبا نیز باید دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید و البته باید توجه داشته باشید برای این کار باید منزل مشترک و مایحتاج ضروری را فراهم کرده باشید.
همچنین می توانید به فاکتور وسایلی که خریدید و رسید پولهایی که پرداخت کرده اید استناد کنید و اعلام دارید که نفقه را پرداخت نموده اید

سلام، شکایت بابت نفقه گذشته رو داده باید دفاع کنید در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهید شد دلایل خود را از جمله مبالغ واریزی گذشته رو آماده کنید ارائه بدهید