شکایت کنم کلاهبرداره، نتیجه میگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #00059264

سلام.جایی مشغول کار شدم بدون قرارداد ۴۵ روز. ۱۵ روز کمیسیون توافقی پرداخت شد، ۳۰ روز بعدی کارفرما جا رو جنجال راه انداخت تا من برم بیرون، میگه برو شکایت کن. اومدم بیرون پیگیر شدم دیدم ۳ نفر قبل من همین کار و باهاشون کرده و شگردشه. طلب من ۸ میلیونه ۳ تومن هفته بعد ریخت، مشتریها همه مال خودم بوده و نفرات قبلی هم میام شهادت بدن که پول اونا رو هم نداده سند و مدرک واریزی کارکرد اینجانب به دستگاه پز کارفرما موجوده.شکایت کنم کلاهبرداره نتیجه میگیرم.ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید.پروانه کسب هم نداره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از موارد کلاهبرداری محسوب نمیشود میبایست به اداره کار محل خدمت مراجعه و اقدام به طرح دادخواست مطالبات قانونی خود اعم از مزد عیدی پاداش سنوات ....نمایید

باسلام
این امر مشمول جرم کلاهبرداری نمیشود
میتوانید با شهادت شهود اقدام به احقاق حق خود نمایید

رفتار فوق مصداق کلاهبرداری نیست...

خیر کلاهبرداری نیست
بابت مطالبات به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید