ابطال تعهد محضری مربوط به استخدام به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰,۶۷۷ #36275

با سلام
من در طی مراحل گزینش در یک سازمان عمومی غیردولتی یک تعهد خدمت محضری دادم مبنی بر 10 سال خدمت در محل مورد نظر سازمان. حالا بعد از حدود 3 ماه شرایطم عوض شده و میخوام اون تعهد رو ابطال کنم، اما با توجه به اینکه مسئولان مربوطه میگن الان مراحل گزینش رسیده به تشکیل پرونده پرسنلی و صدور حکم، میخوام بدونم آیا ممکنه؟ (اصلا در یک استخدام دولتی یا غیر دولتی، داوطلب تا چه زمانی میتونه درخواست انصراف بده؟ ) اگه ممکنه آیا این کار برام هزینه خاصی مثل تنبه یا جریمه مالی و یا محروم شدن از استخدام دولتی در آینده و یا ... رو به همراه نداره؟
تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد به سازمان های دولتی و صرف نظر نمودن از انها بستگی به آن سازمان دولتی دارد.
برخی نهادهای امنیتی در این خصوص بسیار سختگیر بوده و سایرین نسبتا ساده تر برخورد می کنند.
قطعا شما با رای شورای اداری آن سازمان مبنی بر خروج از تعهد داده شده مواجه خواهید شد.

با سلام
تعهد نامه محضری تعهداتی برای شما ایجاد نموده است که در صورت عدم ایفای تعهدتون( ماندن در نهاد عمومی طرف ۱۰ سال) لیکن شما مکلف به ایفای تعهدات مندرج در تعهدنامه میباشید درغیراینصورت میبایست خسارات معینه را تادیه نمائید

با سلام
باید خسارت را پرداخت کنید

با سلام

دستگاههای دولتی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری برای استخدام افراد و تعیین محل خدمت عموما مجاز به اخذ تعهد نمی باشند چرا که وفق تبصره ۴ ماده ۴۵ از فصل هفتم قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین محل خدمت کارمندان بر عهده دستگاه اجرایی ذیربط می باشد و امتناع از خدمت در محل مورد ابلاغ از سوی دستگاه از مصادیق ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات اداری است که می تواند در بندهای ۱۳ و ۲۹ تبلور پیدا نماید و بدین طریق کارمند مکلف به تمکین از تصمیمات اداری است و به گرفتن تعهد نیازی نیست در خصوص شما که تازه در مراحل اولیه استخدام هستید اگر برای شما حکم کارگزینی صادر شده باشد که طبیعتا محل خدمت شما در حکم قید و بر اساس مراتب فوق با شما رفتار خواهد شد و اگر نه شما در واقع هنوز مستخدم دولت به حساب نیامده و مثل هر فردی که پس از از قبولی در آزمونی از دانشجو شدن یا کارمند شدن انصراف می دهد دستگاه اجرایی برای آن پست سازمانی که برای آن آزمون برقرار کرده از نفرات و رتبه های بعدی شما می تواند استفاده کند و هیچگونه ضرر و زیانی !!! به دستگاه اجرائی وارد نیامده است.

ملاحظه متن تعهد محضری لازم است

بله با توجه به اینکه شما تعهد خدمت به مدت ۱۰ سال نموده اید لذا در صورت انصراف باید با توافق سازمان مربوطه تمامی خسارات وارده را پرداخت نمائید

سلام و درود
بله باید خسارت دهید چون تعهد داده اید