در صورت اجاره دادن ملک دیگری، آیا امکان دستور تخلیه ی فوری از جانب مالک وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۱,۷۷۵ #26409972

با سلام و احترام
اگر شخصی ملکی را که قانونا و به استناد سند مالکیت مالک آن نیست، به شخصی اجاره بدهد، مالک آن ملک چگونه میتواند ملک خود را تخلیه کند؟
آیا امکان گرفتن دستور تخلیه فوری میسر است؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. اگر بدون اجازه شما ملک را اجاره داد فضولی بوده ولیکن تا موعد انقضای اجاره نمی‌توانید دعوای خلع ید را مطرح کنید ولی به کسی ک ملک را اجاره داده اگر بدون اجازه باشد میتوانید بابت تاییدیه خسارت درخواست مطرح نمایید.

تا موعد انقضای اجاره نمی‌توانید تخلیه ید مطرح نمایید ولی به کسی ک ملک را اجاره داده اگر بدون اجازه باشد میتوانید بابت خسارات مراجعه نمایید

اگر انتقال منافع توسط غیر مالک اصلی بدون اذن کتبی و شفاهی وی صورت گرفته مالک می تواند اجاره نامه را تنفیذ یا حکم تخلیه بگیرد
شخص انتقال دهنده نیز مسئول است

با سلام و احترام بله شما میتوانید هم دادخواست خلع ید بدخید و هم میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید موفق و پیروز باشید

با درود
فروش مال غیر کیفری مبتوان اقدام کرد.
حقوقی نیز بدوا میتوانید تقاضای دستور موقت نمایید.
یا همزمان دستور موقت و دادخواست خلع ید یا تصرف عدوانی یا تخلیه ید ‌‌(بنا به مورد)، در یک دادخواست در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام شما به عنوان مالک و با اسناد مالکیت ، می‌توانید دعوی حقوقی خلع ید را مطرح نمایید و از بابت عدم اخذ اجازه برای انتقال منافع به غیر پرونده کیفری مطرح نمایید اما نمیتوانید دستور تخلیه یا حکم تخلیه بگیرید
تخلیه برای روابط موجر و مستاجر می باشد

مالک بایستی دادخواست حقوقی به دادگاه بدهد
منشا دستور تخلیه از شورای حل اختلاف قرارداد اجاره است و دستور تخلیه شورا موضوعیت ندارد