آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
راننده:
در ۷۵% عامل انسانی دخیل است که شامل عوامل جسمانی، روانی، فردی و خارجی می باشد. عوامل جسمانی شامل بیماری های قلبی، فشار خون و صرع، عوامل روانی عبارتند از تجربه های راننده، شخصیت و عادت اوست. عوامل فردی همانا سن، جنس و رعایت مقررات رانندگی؛ جوانان کمتر از ۲۱ سال سه برابر بیشتر از افراد مسن است.
هرچه سن بالاتر این تفاوت کمتر و در بالای ۶۰ سال هم تصادف افزایش می یابد که علت آن بی توجهی، بی اعتنایی به علایم و هشدارها، نداشتن استعداد روانی و جسمانی لازم، ضعف بینایی و شنوایی، کند شدن واکنش در مقابل حوادث و عدم رعایت حق تقدم است.
از نظر جنسی زنان بالاتر از ۳۰ سال و در پیرزنان هم نسبت به مردان همسن بالاتر است. از عوامل خارجی استعمال الکل، دارو و مواد مخدر، گاز مونوکسید کربن متصاعد از اتومبیل ها و حتی دود سیگار اثر دارد.
وسیله نقلیه:
سالم بودن ترمزها، نو بودن لاستیک ها، داشتن بنزین کافی، معیوب نبودن موتور و ضمایم آن و سوار نمودن تعداد متناسب مسافر.
اوضاع اقلیمی:
شرایط برفی، یخبندان، مه گرفتگی نیازمند تجربه و وسایل ایمنی است. کمی نور در صبحدم و غروب و ورود و خروج در تونل خطرناک است.
راه ها:
تقاطع جاده ها، پیچ خطرناک، میدان دید ناکافی، شیب های تند، پوشش خراب جاده و نبودن علایم راهنمایی مهم است. ۲۵% تصادف مرگبار در تقاطع و ۲۵% در پیچ ها و افزایش میدان دید از ۲۵۰ به ۷۵۰ متر میزان تصادف ۲/۱ تصادف می یابد.
در مرگ دسته جمعی برای افراد یک خانواده چه به صورت اتفاقی و حادثه ای و چه قتل نکات ذیل جهت تعیین وارث مهم است:
البته تمام موارد فوق وقتی مهم است که جسدی به دست نیاید و امکان بررسی تخصصی موجود نباشد؛ ولی اگر اجساد قابل بررسی باشند، از روی شدت یا ضعف آسیب وارده و اثر تخریبی به اعضای اصلی بدن می توان تقدم و تاخر مرگ را حدس زد.
ماده ۸۷۳ قانون مدنی: اگر تاریخ فوت اشخاصی که از هم ارث می برند مجهول باشد و تقدم و تاخر هیچ کدام معلوم نباشد، اشخاص مذکور از هم ارث نمی برند؛ مگر آنکه فوت به دلیل غرق یا هدم واقع شود که در این صورت از هم ارث می برند.
ماده ۸۷۴ قانون مدنی: اگر دو شخصی که بین آنها توارث باشد بمیرند و تاریخ فوت یکی از آنها معلوم و دیگری از جهت تقدم و تاخر مجهول باشد، فقط آنکه تاریخ فوتش مجهول است ارث می برد.
صحنه سازی به صورت تصادف برای پنهان کردن جنایت تصادف و خسارات بدنی در جوامع پیشرفته پس از بیماری های قلبی عروقی و سرطان، سومین عامل مرگ و میر است. در ایران هرساله تعداد زیادی به علت تصادف می میرند و عده ای دچار خسارات مالی به دنبال صدمات و جراحات می شود.
راننده: که فاقد وسایل ایمنی است.
سرنشینان جلو: شبی راننده است ولی به علت نبودن فرمان و عدم توجه مداوم به جلو امکان شکستگی جمجمه و ضربه مغزی بیشتر است.
سرنشینان عقب: قبلا بی خطر تصور می شد ولی امکان برخورد با صندلی جلو، سرنشینان جلو و حتی پرت شدن به بیرون اتومبیل و در زمان جمع شدگی اتاق اتومبیل سبب برخورد با دیواره ها، بدنه اتومبیل و شیشه دچار صدمه می شود. استفاده از کمربند سبب کاهش صدمات می شود.
در بیشتر کشورهای اجباری و سبب کاهش ۲۵-۲۰%مرگ و میر و صدمات جدی به ویژه در صورت و چشم ها می شود.
وقتی کیسه هوا پاره شد به سایر سرنشینان یا اجزاء اتومبیل برخورد نمی کند. در خصوص کودکان کمربندهای بزرگسالان مناسب نمی باشد. از کودکان زیر ۱۴ سال روی صندلی جلو اتومبیل در بعضی از کشورها جلوگیری می شود و برای نوزادان و اطفال کوچک از گهواره و صندلی مخصوص استفاده می شود ولی مهم تر از کمربند رانندگی مناسب، احترام به قوانین و احتیاط در رانندگی است.
با توجه به افزایش تعداد موتور و صدمات متعدد و مهلکی که برای موتورسواران ایجاد می شود و همچنین عدم رعایت مقررات و استفاده از وسایل ایمنی موتور را راکب مرگ نام نهاده اند. صدمات وارده در اندام های فوقانی تحتانی، سر، قفسه سینه و شکم ملاحظه می شود. الگوی صدمات به شکل ذیل است:
به دو نوع اولیه و ثانویه است. در نوع ثانویه برخورد با زمین و سایر وسایل نقلیه می باشد. در تصادف عابر صدمات عبارتند از:
کودکان بازیگوش، پیران بی اعتنا، موتور و دوچرخه سوارهای بی احتیاط، جانوران اهلی و وحشی و باقیمانده اشیاء مثل سنگ حادثه سازند. در صدمه به عابران پیاده باید بیماری های قبلی آنان مثل بینایی و وضعیت حرکتی، فلج و نقص عضو، سکته قلبی و مغزی و خونریزی داخلی و عوارض حاد می تواند سبب مرگ ناگهانی در کنار و وسط جاده شود. نباید با مرگ در اثر حادثه تصادف اشتباه شود.
با توجه به افزایش تعداد موتور و صدمات متعدد و مهلکی که برای موتورسواران ایجاد می شود و همچنین عدم رعایت مقررات و استفاده از وسایل ایمنی موتور را راکب مرگ نام نهاده اند. صدمات وارده در اندام های فوقانی تحتانی، سر، قفسه سینه و شکم ملاحظه می شود. الگوی صدمات به شکل ذیل است:
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
با تشکر از مشارکت شما در بهبود محتوا سایت، بازخورد شما با موفقیت ثبت شد.
دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.