آیا من میتوانم اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان طلب کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹ #75202636

سلام
من سال ۹۵ ملکی را طی مبایعه نامه رسمی خریداری کردم که فروشنده بخشی از پول مورد معامله را به بهانه تسویه وام ملک از بنده گرفت اما بعد متواری شد. بعد از فرار ایشان متوجه شدم ملک تحت تصرف شخصی هست که ادعای داشتن اجاره نامه با فروشنده داشت. بنده بارها به ایشان مراجعه نمودم که ملک را تخلیه کنن و حتی گفتم اگر قرارداد دارند به نام من برگردانیم اما با تهدید و ارعاب متصرف خانه روبرو شدم. روند شکایک و فک رهن ملک حدود ۴ سال طول کشید. ماه گذشته ملک به صورت انتقال اجرائیه به نام بنده گردید. اما متصرف بارز از تحویل ملک سر باز میزند.
۴ سال است نگذاشته من حتی واحدم را نگاه کنم.
طی گفته همسایه ها به واحد نوساز هم خسارات زیادی زده شده و هزینه بالایی برای ترمیم باید انجام شود. آیا میتوانم طبق موارد ذکر شده در مبایعه نامه درخواست دریافت خسارت کنم.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بهتر است اظهارنامه با مضمون .. اگر اجاره نامه دارید ارائه دهید .. جواب اظهارنامه با توجه به شرحی که از برخورد ایشان نمودید مسلما غیر قانونی خواهد بود همین جواب و اگر ممکن باشد استشهاد محلی و یا استشهاد از مطلعین به اضافه سندی که بنام شما صادر شده ضمیمه شکوائیه نموده و شکایت خود را تقدیم دادگاه کیفری نمایید

بله خلع ید ایشان را میتوانید بخواهید

سلام
می توانید علیه ایشان دادخواست تنظیم نمایید.

بله طبق قانون میتوانید دادخواستی علیه ایشان تقدیم کنید

باسلام شما میتوانید علیه ایشان دادخواست مبنی بر مطالبه خسارت تنظیم نمایید.