آیا چک برگشتی حقوقی زندان دارد یا خیر ؟

پرسیده شده
۹۱ پاسخ ۵۶,۲۷۰ #74242

سلام من کارمند بانک هستم و متاسفانه بجای عموی کوچکم سال ۹۲ مبلغ ۱۸۰ میلیون بابت قرارداد ایشان به شهرداری چک دادم ولی همه ی چکها برگشت خورد و عموم پرداحت نکرد یک بار بابت یک فقره از چکها ک اقدام کیفری کرده بودند رفتم دادسرای صادقیه و پرونده بابت حقوقی یودن چک بسته شد اما هنوز هیچ احضاریه ای برای من نفرستادن ک برم دادگاه حقوقی من یه آپارتمان ۲۰۰ میلیونی دارم که ۱۰۰ میلیون تو رهن بانک هست
رفتم شهرداری هیچ کس پاسخگوی من نبود گفتم حتی یکی از چکهای ۱۵ م تومانیو بدهید ک من پرداخت کنم حتی دریغ از یک چک
نگرانی من سودی هست ک بابت جریمه ی تاخیر روی چگها میاد
من میخوام یه اضهارنامه بفرستم تا تعیین تکلیف بشه اگر قراره قسطی بشه قسطی اگر نه خونمو بدم بهشون

جریمه ی این مبلغ چقدر در ساله ؟
آیا من را زندان میبرند ؟
ایا باید برم زندان بعد درخواست اعسار داشته باشم ؟

مشاوره حقوقی چک
۹۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق قانون ، برای چک های حقوقی هم میتوان جلب گرفت .درصورتی که خوانده دعوا توان مالی پرداخت نداشته باشد و به صورت قسطی هم نتواند پرداخت کند و اموالی هم نداشته باشد میتوان برا ی جلب اقدام کرد. موفق باشید

با سلام
تا ظرف ۳۰ روز باید اعسار خود را ثابت کنید در غیر اینصورت و اگر مالی از شما معرفی نگردد باتوجه به ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی امکان حبس وجود دارد.

طبق قانون ،چک های حقوقی هم میتوان جلب گرفت .درصورتی که خوانده دعوا توان مالی پرداخت نداشته باشد و به صورت قسطی هم نتواند پرداخت کند و اموالی هم نداشته باشد میتوان برا ی جلب اقدام کرد

بااحترام
در مواقعی توسط مواده ۲و ۳ محکومیت حبس دارد

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید چک حقوق هم می تواند حکم زندان داشته باشد .

بله،طبق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی چک حقوقی هم زندان دارد.

درست نفرمودید که چک بابت چی دادید . ضاهر حقوقی است اگر ندارید درخواست اعسار بدهید با اثبات اعسار قسطی میشه ولی اگر اعسار رد شود در صورت عدم پرداخت زندان دارد در ضمن اچارتمان شما از مستثنیات دین یوده وقابل بازداشت نیست