در صورت نداشتن قرارداد کار می توان ادعا کرد که کارمند رسمی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸,۱۷۲ #71805

با سلام
حدود 3 سال است در شرکت خصوصی مشغول به کار می باشم.
شرکت برای 2 سال اول همکاری قرارداد های یکساله موقت با اینجانب منعقد نموده است. عیدی را پرداخت ولی پایان کار را پرداخت نمی نماید و کارفرما اظهار کرده است که در پایان همکاری تسویه خواهند نمود.برای سال سوم هیچ قراردادی منعقد نگردیده است.
اگرشرکت بخواهد برای سال چهارم قرارداد موقت منعقد نماید آیا بنده و همکاران بنده می توانیم به دلیل عدم انعقاد قرارداد در سال سوم ادعای کارمند رسمی بودن نماییم؟
در صورت مثبت بودن ماده و تبصره اداره کار در این مورد را ذکر نمایید.
ممنون و سپاسگذار

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، قرارداد کار میتواند کتبی یا شفاهی باشد. دستمزد پرداختی ماهیانه مثب‌ت ادعای شماست.

سلام
به استناد قرارداد ها کارمند دائم محسوب شده و در صورت عدم تمدید ،قرارداد به صورت ضمنی تمدید شده محسوب میشود

سلام کارمند رسمی برای دستگاهای دولتی هستش اگه بقیه حقوق ومزایا شما پرداخت نشده از طریق اداره کار پیگیری کنید

با سلام
قرارداد اعم از شفاهی و کتبی است، لیکن اگر حق بیمه شما واریز می شود با استناد به واریزی حق بیمه نزد بیمه تامین اجتماعی میتوان رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت نمود، در اداره کارگر دو اصل مهم است بدوا اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی توسط کارگر سپس در صورت اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی توسط کارگر، اثبات پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر توسط کارفرما میباشد

با سلام و احترام نداشتن قرار داد مکتوب طبق تبصره ذیل ماده ۷ قانون کار کارگر شاغل دائمی محسوب می شود مشروط به اینکه شغل محوله مستمر باشد و شرکت تازمانی باقی می باشد و منحل نگردد کماکان کارگر آن شرکت خواهید بود

با سلام
خیر نمی توانید.
اصولا بعد از اتمام قرارداد موقت و ادامه اشتغال نزد کارفرما قرارداد شما به مدت قرارداد قبلی تمدید شده محسوب است ولی این حق را به شما نمیدهد که ادعای کارگر با قرارداد رسمی کنید.

خیر وجود قرارداد رابطه ی کارمند و کارفرمایی را ایجاد می کند بدون وجود ان شما و همکارانتان کارمند محسوب نمی شوید