آیا تعویض درب واحد آپارتمان توسط مالک آن نیاز به رضایت سایر مالکین آپارتمان دارد؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۱۷,۷۰۱ #71400

من به تازگی یک واحد آپارتمان ۵طبقه ۲واحدی خریدم و قصد تعویض درب واحد خودم را دارم. آیا نیاز به کسب رضایت از سایر مالکین می باشد.؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وعرض ادب
شما مالک خانه هستید هیچ مشکلی ندارد ونیاز به اذن سایرین نیست

با سلام خیر نیاز به اخذ رضایت از کسی ندارید

با سلام ، جهت تغییر درب ورودی آپارتمان خودتان نیز نیاز به رضایت سایر مالکین دارید

سلام چنانچه بسان سایر مالکین، از درب مشابه استفاده نمایید، نه تنها محتاج اجازه سایرین نیستند، بلکه دیگران حق دخالت نیز ندارند

خیر نیاز به اذن شخصی ندارید.

تعویض درب ورودی اگر تفاوت با سایر درب ها داشته باشد حتما نیاز به اخذ اذن دارد و در صورت عدم رعایت میتوانند علیه شما مدعی شوند

درود
اگر از نظر ظاهر تفاوت فاحشی نداشته باشد فاقد ایراد است