میخواستم بدونم برای خونه مغازه چیکار باید کرد که بتونم تقسیم کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۲۴ #49258534

سلام ما ۸ تا خواهر هستیم پدر مادرمون فوت کردن که پدرمون مغازه داره و خونه و خونه اوقافی می باشد هر کدام خواهر ها یه استان و شهرستان هستن بعد همه با هم مشکل داریم قهر هستیم میخواستم بدونم برای خونه مغازه چیکار باید کرد که بتونم تقسیم کنم و اینکه شناسنامه کارت ملی سند خونه مغازه من ندارم و تقسیم بشه چقدر از سهم خونه اوقاف بر میداره ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ارث
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا جهت دریافت گواهی حصر وراثت اقدام نمایید ؛ می توانید نسبت به احراز هویت وراث تقاضا نمایید از ثبت احوال استعلام گردد . سپس جهت تقسیم ماترک به طرفیت وراث و اداره اوقاف اقامه دعوی نمایید . اینکه چقدر از ملک وقفی است بستگی به وقف نامه دارد

با سلام ،در ابتدای کار گواهی انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید و برای تقسیم ترکه بطرفیت سایر وراث و اداره اوقاف اقدام نمایید

سلام .بدوا گواهی انحصاروراثت اخذ کنید سپس به طرفیت بقیه وراث و اداره اوقاف دادخواست تقسیم ترکه بدهید

با سلام گواهی انحصار وراثت وتقسیم ماترک به طرفیت وراث مطرح کنید

سلام ابتدا باید اقدام به اخذ واهی حصر وراثت نمایید و متعاقبا درخواست صدور دستور فروش نمایید

اول گواهی حصر ورثه اخذ کنید سپس دادخواست تقسیم ارث مطرح کنید

سلام گواهی انحصار وراثت وتقسیم ماترک به طرفیت وراث مطرح کنید