سند بنام بنده است اما تحویل ندادن آیا از باب عدم تحویل اجرت المثل تعلق می گیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۶ #45147466

با سلام عضو تعاونی مسکن مهر بوده ام که در مهر ماه سال ۹۹ سند تک برگ بنام بنده صادر شد و واحد آپارتمان که از سالها قبل مشخص بود متعلق به بنده است در هنگام صدور سند جابجا شد و در هنگام صدور هم قید شد که واحد تحویل داده شده در صورتی که واحد تا هم اکنون تحویل بنده نیست و در اختیار تعاونی است و در حال حاضر متوجه شدم که واحد آپارتمان جابجا شده و تعاونی و بانک مسکن و مسکن شهرسازی هر کدام می گویند که واحد را دیگری جابجا کرده است . اولا که واحد هنوز تحویل نیست و پول هم کامل پرداخت کردم و سند تک برگ هم صادر شده اما از تحویل خودداری می کنند
برای اینکه بخواهم به واحد آپارتمان خودم برسم چه دعوایی و علیه کدام یک از مراجع بالا طرح نمایم و آیا می تواند جنبه کیفری داشته باشد ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام دادخواستی تحت عنوان الزام به تحویل علیه شرکت تعاونی مطرح نمایید

سلام و درود دادخواست الزام به تحویل رو علیه شرکت تعاونی مطرح کنید

باسلام
دادخواستی تحت عنوان الزام به تحویل علیه تعاونی مطرح بفرمایید.

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد بدید.

دادخواست الزام به تحویل مبیع بطرفیت تعاونی ارائه بدهید.

سلام و درود
موضوع مطرح شده جنبه حقوقی داشته و در گام اول نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام نمایید.
اگر پاسخی دریافت نکردید، نسبت به طرح دادخواست الزام به تحویل آپارتمان موضوع قرارداد به طرفیت شرکت تعاونی مطرح نمایید.
ضمنا اگر در قرارداد وجه التزام در تاخیر تحویل واحد وجود دارد، از تاریخ تاخیر در تجویل می توانید آن را نیز در دادخواست مذکور مطالبه نمایید.

میتوانید به طرفیت شرکت تعاونی دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.