ساخت انباری در پشت بام آپارتمان چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶۵ پاسخ ۲۱,۹۰۵ #44050

بنده ملکی رو بدون انباری به فردی فروختم و خریدار بعد از آن اقدام به ساخت انباری در پشت بام کرده حال یکی از همسایگان از من و خریدار ملکم شکایت کرده در دادگاه که انباری غیر قانونی ساخته شده.الان من چکار باید بکنم؟آیا اصلا این فرد میتونسته از من شکایت کنه.خیلی برام ایجاد مزاحمت میکرد با اس مس .درحالیکه من طرف حساب ایشون اصلا نیستم.خریدار هم میگه من میگم که ملک رو از شما بدون انباری خریدم و خودم ساختم.الان من نیاز هست که برم دادگاه یا باید برم.آرامشم بهم ریخته.کمکم کنید.ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۶۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مالک شما نیستید و هیچ مسئولتی ندارید .

شما طرف دعوی نیستید طی یک لایحه موارد را به دادگاه اعلام کنید، دعوی ایشان به طرفیت شما رد خواهد شد

درود
ضمن مراجعه توضیحات خود را اعلام نمایید . تخلفات خریدار بعدی برای شما ایجاد مسئولیت نخواهد کرد .

چنانچه شما را برای حضور در دادگاه ابلاغ نمودند حاضر شوید و مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

با سلام
دعوا متوجه شما نیست ولی در جلسه دادگاه حاضر شوید و موضوع را اعلام کنید.

با توجه به اینکه ملک را فروخته اید در دادگاه باید ایراد عدم توجه دعوی را مطرح نمایید

ایراد عدم توجه دعوی را مطرح کنید