چه راهکار قانونی برای اجبار ایشان به پرداخت هزینه ها به شرط موافقت سایر مالکین وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۸۶ #12247987

در یک ساختمان ده واحدی . متاسفانه یکی از واحدها با تعمیر و بازسازی محوطه ساختمان همراهی نمی کند وهزینه آن را پرداخت نمی کند واین موضوع هم باعث شده سایر واحدها بازسازی محوطه را به پرداخت هزینه از سوی ایشون بدانند

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه از جمله تعمیرات ضروری است از طریق شورای حل اختلاف محل ملک الزام نمایید.

باسلام
ازطریق ارسال اظهاارنامه برای ایشان اقدام نمایید

سلام درابتدا با اظهارنامه از او بخواهید اقدام کند اگرانجام نداد به استنا د آن دادخواستی تقدیم دادگاه کنید

با سلام، اظهارنامه ارسال کنید.

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید..

می بایست اظهارنامه ارسال نمایید
در صورتی که کفایت نکرد دادخواست به طرفیت ایشان طرح نمایید

با سلام،بدوا اظهار نامه دهید اگر افاقه نکرد دادخواست دهید.