آیا مسئول بلوک می‌تواند با وجود پرداخت شارژ، گاز من را قطع کند؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

در یک مجتمع ۵۵۰ واحدی و بلوک ۲۲ واحدی زندگی می‌کنم. چند وقتی است که دیگ شوفاژ نیاز به تعمیر دارد و سهم هر واحد ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است. به دلیل نبود اعتماد کافی، علی‌الحساب ۲۰۰ هزار تومان واریز کرده‌ام و گفته شده مابقی پس از خرید دیگ پرداخت خواهد شد. اما اخطار قطع گاز دریافت کردم، در حالی که حق شارژ ماهانه که هزینه گاز مصرفی نیز در آن گنجانده شده، به‌طور منظم پرداخت شده است. آیا مسئول بلوک حق چنین اقدامی را دارد و در صورت اجرای اخطار، می‌توانم در مراجع ذی‌صلاح اقامه دعوا کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مدیر ساختمان تنها پس از ارسال اظهارنامه رسمی و گذشت مهلت ده‌روزه امکان قطع خدمات را دارد. در صورت اقدام غیرقانونی و در حالی که شارژ را پرداخته‌اید، می‌توانید با مدارک خود در مراجع قضایی مانند شورای حل اختلاف یا دادگاه صلح طرح دعوا کنید.

این قاعده کلی است و قانونی بودن قطع گاز، به نحوه ابلاغ اخطار و وضعیت دقیق پرداختی‌های شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط قطع انشعابات و شکایت از مسئول ساختمان

مدیر یا مسئول بلوک بدون رعایت تشریفات قانونی حق قطع گاز واحد شما را ندارد. قطع خدمات مشترک تنها پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی و پایان مهلت ده‌روزه امکان‌پذیر است. اگر هزینه‌های شارژ ماهانه را پرداخت کرده‌اید و مدیر خودسرانه یا بدون اظهارنامه اقدام به قطع گاز کند، عمل او غیرقانونی است. در این شرایط شما می‌توانید با در دست داشتن مدارک و فیش‌های واریزی، از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه صلح علیه او اقامه دعوا کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

مدیر ساختمان صرفا پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی و پایان مهلت ده روزه حق قطع خدمات را دارد و شما می‌توانید در صورت اقدام غیرقانونی یا عدم شفافیت مالی، علیه ایشان در مراجع قضایی شکایت کنید.

یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام

در صورتی که شما حق شارژ خود را پرداخت نموده باشید میتوانید با مدارک مثبته علیه مسئول بلوک در شورای حل اختلاف طرح دعوا نمایید.

موفق باشید

سیدحمید حسینی

سیدحمید حسینی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶ نظر)

سلام
در صورتی که شما حق شارژ خود را پرداخت نموده باشید میتوانید با مدارک مثبته علیه مسئول بلوک در شورای حل اختلاف طرح دعوا نمایید.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

در صورتی که شما حق شارژ خود را پرداخت نموده باشید میتوانید با مدارک مثبته علیه مسئول بلوک در دادگاه صلح طرح دعوا نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید