مستاجری که برای فروش خانه تعهد همکاری داده و همکاری نمیکنه رو میتونم حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

وقتی آپارتمان رو برای فروش گذاشته بودیم مستاجر فعلی با التماس قرار داد بست و تعهد داده برای فروش همکاری کنه ولی از ابتدای سکونت مانع بازدید ملک شده و حالا به بهانه کرونا گفته به هیچ وجه اجازه بازدید نمیده قرار دادش تموم نشده و حتی یک ماه هم اجاره رو به موقع پرداخت نکرده، به اظهار نامه پاسخی نداده حالا که احضاریه به دستش رسیده اجاره عقب افتاده رو پرداخت کرده آیا من میتونم بخاطر تعهدی که تو قراردادش هم ذکر شده برای همکاری در فروش حکم تخلیه بگیرم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر تعهد همکاری برای بازدید در متن قرارداد مکتوب و شرط نشده باشد، مستاجر تا پایان مدت قرارداد می‌تواند مانع بازدید شود و امکان گرفتن دستور تخلیه به این دلیل وجود ندارد.

اینکه بتوانید به استناد این تعهد اقدامی کنید، بستگی به نحوه درج و شرط شدن این موضوع در متن قرارداد اجاره شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان تخلیه به دلیل عدم همکاری در بازدید

مطابق نظر وکلا، مستاجر تا زمان انقضای قرارداد اصولا می‌تواند مانع بازدید ملک شود. در صورتی که تعهد به همکاری جهت بازدید صراحتا در متن قرارداد ذکر و شرط نشده باشد، مستاجر حق ممانعت دارد و نمی‌توان به استناد آن دستور تخلیه گرفت. بنابراین سرنوشت درخواست شما کاملا وابسته به نحوه درج این شرط در قرارداد است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ام البنین تنکابنی رضایی

ام البنین تنکابنی رضایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۷ نظر)

با سلام. در صورتی که در قرارداد مکتوب نباشد، نمی‌توانید به استناد این مساله دستور تخلیه بگیرید.

مونا عابدی

مونا عابدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۵۸۹ نظر)

سلام
مطابق با قانون مستاجر تا زنان انقصای قرارداد میتواند اجازه بازدید را ندهد

محمد مهدی رضیان

محمد مهدی رضیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۴ نظر)

اگر در قرار داد در این مورد شرط ننموده باشید مستاجر میتواند مانع گردد ...

امید داوری

امید داوری

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۹۱ نظر)

اگر در قرارداد قید شده باشد میتواند مانع شود

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

چنانچه در قرارداد شرط نشده میتواند عدول نماید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید