فروش ملک به دو نفر و ابطال مبایعه نامه به چه صورتی است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

با سلام یک ملک به من فروخته شده بصورت قولنامه دستی که این ملک سند رسمی هم ندارد و صاحب اول آن هم بصورت قولنامه خریده.و این ملک باز به نفر دوم فروخته شده بصورت قولنامه در بنگاه .میخواستم بدانم آیا من که قبل از این شخص توسط قولنامه دستی با امًامضا و اسر انگشت و یک شاهد خریدم آیا مالک هستم .آیا احتیاج است بروم بنگاه قولنامه دوباره بنویسم و کد رهگیری بگیرم .متشکرم .

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

قولنامه دستی شما در صورت داشتن امضا، اثر انگشت و شهود معتبر است و اگر بتوانید تقدم تاریخ آن را ثابت کنید، امکان ابطال قولنامه دوم وجود دارد.

اینکه قرارداد شما برنده این اختلاف باشد به شرایط پرونده، به‌ویژه نحوه اثبات تقدم تاریخ قولنامه‌تان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اعتبار قولنامه اول و امکان ابطال معامله دوم

قولنامه دستی شما چنانچه امضا، اثر انگشت طرفین و امضای شهود را داشته باشد معتبر محسوب می‌شود. در این وضعیت نیازی به نوشتن مجدد قرارداد در بنگاه نیست، اما باید ثابت کنید معامله شما پیش از قولنامه دوم واقع شده است. با اثبات تقدم تاریخ قرارداد اول، می‌توانید برای ابطال قولنامه دوم اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

در صورتیکه با امضا و اثر انگشت طرفین و شهود تنظیم شده باشد دارای اعتبار است لذا باید اثبات شود که قبل از تنظیم قولنامه دوم تنظیم شده و بتوانید آنرا ابطال کنید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید