شکایت بابت حقوق معوقه و مطالبه آن با ادعای پرداخت نقدی

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۳ پاسخ ثبت شده

سلام، من حدود ۱ ماه و ۱۸ روز مشغول طراحی برای یک واحد صنفی بودم. حقوق ۱۸ روز اول خود را از طریق واریز به حسابم دریافت کردم، اما برای حقوق یک ماه بعد، کارفرمای من از همه کارگران خود رسید سفید امضا مبنی بر تسویه حقوق و مزایا گرفت و حقوق ۱ ماه بعد بنده را پرداخت ننمود و مدعی است که آن‌را نقدا به من پرداخته است. اکنون من برای شکایت از کارفرمای خود می‌توانم اقدام کنم و آیا نتیجه‌ای دارد؟ چکار کنم این روند طولانی نگردد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید در اداره کار شکایت کنید زیرا اثبات پرداخت حقوق و تسویه بر عهده کارفرما است. روند رسیدگی اداری باید طبق روال قانونی طی شود و راهکار خاصی برای کوتاه‌تر کردن آن وجود ندارد.

موفقیت در اداره کار به این بستگی دارد که چطور سفیدامضا بودن برگه تسویه یا ادعای پرداخت نقدی کارفرما را رد کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از کارفرما بابت ادعای پرداخت نقدی

شما می‌توانید دادخواست خود را در سامانه جامع روابط کار یا اداره کار ثبت کنید. بار اثبات پرداخت نقدی حقوق و صحت تسویه‌حساب بر عهده کارفرما است. اگر کارفرما به برگه سفیدامضا استناد کند، می‌توانید با استناد به شهادت سایر کارگران و درخواست ارجاع به کارشناس رسمی برای تشخیص تقدم و تاخر امضا، سفیدامضا بودن آن را اثبات نمایید. در خصوص زمان رسیدگی نیز پروسه قانونی باید طی شود و کار خاصی برای سریع‌تر شدن آن نمی‌توان کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سکینه چهره خند

سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸ نظر)

سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه فرموده اید کارفرما از همه کارگران خود سفیدامضایی دال بر تسویه حقوق و مزایا اخذ نموده است؛ لذا درصورت مطالبه حقوق توسط هریک از کارگران، بطور قطع سایر کارگران کارفرمای مزبور، شاهدی زنده بر اخذ سفیدامضا و عدم پرداخت حقوق توسط کارفرما هستند و لذا از حیث تدوین استشهادیه و اقامه شهود در محکمه که یکی از مهمترین ادله اثبات دعواست، مشکلی نخواهید نداشت.

از طرفی درصورتی که برای اثبات و تایید اخذ سفیدامضا و عدم صحت و دلالت رسید اخذ شده بر تسویه حقوق، درخواست جلب نظر کارشناس بدهید؛ تقدم و تاخر زمانی درج مندرجات کاغذ با زمان درج امضا و اثرانگشت ثبت شده ذیل آن، قابل احراز توسط کارشناس متخصص است و لذا اثبات سفیدامضا بودن رسید نیز میسور خواهد بود و البته درصورت محکومیت کارفرما، هزینه کارشناسی مزبور نیز به درخواست شما از کارفرما قابل وصول است.

فلذا با توجه به وجود شهود و امکان جلب نظر کارشناس، میتوانید با طرح دعوا در اداره کار حوزه محل اشتغال خود و درخواست رسیدگی از هیئت تشخیص، پیگیر مطالبات معوق خود و رد ادعای کارفرما باشید.

قاسم دهقانی

قاسم دهقانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۸ نظر)

از طریق اداره کار پیگیری فرمایید

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام دادخواست را در اداره کار مطرح نمایید ایشان پرداخت خود را باید ثابت نماید

ژش

ژاله شبانپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

درود
دادخواست خود را به انضمام مستندات به اداره کار تقدیم کنید بار اثبات اینکه با کارگران تسویه شده به عهده کارفرما میباشد. در خصوص سوال دوم شما کار خاصی نمی‌توانید انجام دهید و باید پروسه ی رسیدگی طی شود.

نمایش ۹ پاسخ دیگر وکلا
محمد پارسا

محمد پارسا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۹ نظر)

باسلام، شما می بایست به اداره کاره مراجعه کنید و بابت حقوق خود از آنجا اقدام کنید. نتیجه بستگی به مدارک و نظر اداره کار دارد.

ابوالفضل پارسا

ابوالفضل پارسا

کارشناس حقوقی

با سلام و احترام
اثبات پرداخت حقوق شما به مقدار تعیین شده با کارفرما می‌باشد
در اداره کار پیگیری فرمایید

فاطمه حورا طبرسی

فاطمه حورا طبرسی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲ نظر)

ابتدا در سامانه جامع روابط کار ثبت نام کنید و قرارداد خودتون رو آپلود کنید و شکواییه علیه کارفرما مطرح کنید و اداره کار با توجه به ادله ی شما به موضوع رسیدگی خواهند کرد

مهدی نجفی

مهدی نجفی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام وقت بخیر اثبات پرداخت حقوق معوقه بر عهده کارفرما می‌باشد و شما میتوانید ادعای خود را اثبات کنید.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
مستند به ادله شکایت خود را به اداره کار تقدیم نمایید، اثبات پرداخت حقوق با کارفرما می باشد. تسریع روند رسیدگی راهکار خاصی ندارد.

پویا فهیم

پویا فهیم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷ نظر)

در سامانه جامع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید بار اثبات اینکه کارفرما حقوق و مزایا شما پرداخت کرده با ایشان هست،

رضا کریمی آبگرمانی

رضا کریمی آبگرمانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۶ نظر)

باسلام
به اداره کار شکایت کنید کارفرماباید ثابت کند که به شما حقوق پرداخت کرده است.

پدرام جهان فتحی

پدرام جهان فتحی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۳ نظر)

بله.
در اداره کار به نتیجه می‌رسید.
از رسید امضا شده نترسید.

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام از طریق اداره کار پیگیری نمائید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید